華山論劍

武術簡報 回討論區 兵器討論區 學功夫邊度好 網名登記 知識庫 意拳討論 吹水區 搜尋
回覆此文

舊 2004-01-13, 03:42 PM
阿Q 阿Q is offline
中級會員
註冊日期: Dec 2003
您的住址: 自衛術, 拳擊, 泰拳
港島區有無好跌打?

我傷左膝蓋. 請幫助.

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-13, 04:37 PM
華山迷 的頭像
華山迷 華山迷 is offline
無憾拂衣去,風雨心自睛。
註冊日期: Sep 2003
您的住址: 百花齊放,腕光四射
發 ICQ 訊息給 華山迷
贊成

香港西灣河筲箕灣道181F地舖 (鄭寶林跌打骨科醫館)

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-13, 07:16 PM
肥貓 肥貓 is offline
捎搥窩麵
註冊日期: Aug 2003
您的住址: 蔡李佛
發 ICQ 訊息給 肥貓
親身經歷, 冇賣廣告

早幾日打波整到個膊頭條根
好彩搵到個好骨醫--林強
佢個人講野大大聲聲,又口水多過茶, 不過佢個人就乜都唔計較, 醫術好好
其實之前我對中醫要考試冇咩意見, 不過今次見到佢就覺得考試係好既, 佢係我見過ge跌打師傅中最好既
我俾佢睇左3次, 針左2野 都好返7-8成
每次 $160 筲箕灣 教堂里 林強醫師 --好野!!

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-13, 07:33 PM
壯烈犧牲 壯烈犧牲 is offline
八支八支半八支.....X999
您的住址: 毒菇狗劍,北斗之拳
發 ICQ 訊息給 壯烈犧牲 發 MSN 訊息給 壯烈犧牲 發 Yahoo! 訊息給 壯烈犧牲
Q兄,做咩咁唔小心呀,邊個整親你@\ /@
我幫你咬返佢一啖,WAKAKAKKAAK...

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-13, 08:38 PM
謝遜 的頭像
謝遜 謝遜 is offline
普通人
註冊日期: Sep 2003
您的住址: 五禽戲
發現

香港區?

灣仔: 可考慮彭成偉師兄.
功夫好, 價錢........哈哈

香港仔: 可考慮袁啟順醫師.
中西合璧, 價錢............哈哈

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-13, 11:41 PM
中級會員
多謝咁多的寶貴意見!

壯烈姐, 一個人老左就唔應該咁搏命。我踢個jump kick踢到鬼死咁高就拉傷啦! 搽左成個星期deep heat無乜事咪跳繩。點知一跳就大鍋! 而家行路痛, 用腳前跆支撐無事, 但一用腳掙就痛到阿媽都唔認得。所以都係快快睇好它。

乜你個必殺技係咬人? @_@? 哈哈.....

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-14, 07:37 PM
發 ICQ 訊息給 壯烈犧牲 發 MSN 訊息給 壯烈犧牲 發 Yahoo! 訊息給 壯烈犧牲
我必殺技唔係咬人,而係嚇人.
因為太"靚仔"既關係,D人見到我就會覺得我會咬人咁姐
PS:我係新界,港島區依D大城市我唔識路,幫你唔到啦,WAHAHAHAHAHAH~~~~

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 12:47 AM
中級會員
哈哈哈.....有幾靚仔先?!

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 01:14 AM
icq add我得唔得?
等我send張近乎劉德華咁既樣俾你睇下囉xp

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 10:24 AM
中級會員
無問題! 你比我?

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 11:01 AM
.................我ICQ NO.
你按我個名咪睇到囉....=.="

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 11:11 AM
中級會員
哈哈...唔知添! 不知者不罪.

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 01:38 PM
.............
唔洗講到罪咁緊要下話......
等你ADD我啦^^

回覆時引用這篇文章

舊 2004-01-15, 04:29 PM
九條龍 的頭像
九條龍 九條龍 is offline
中級會員
註冊日期: Jan 2004
您的住址: 量地
筲基灣區志成趺打醫館

回覆時引用這篇文章
回覆此文

主題工具